computers-computer.net

Flotte gadgets til bilen

Gadgets og andre duppeditter har alltid vært en del av markedsføringen av nye biler til forbrukere, men i moderne tid har det blitt desto mer viktigere for bilprodusentene og selv få en bit av denne markedsandelen.Fra Global Positioning Systems, til hands-free Bluetooth-enheter, teknologien i bilene våre har blitt nesten like viktig som selve bilen. Til tross standardisering i de fleste biler, er det et stort utvalg av gadgets som selges av tredjepartsselskaper som er med på å tilfredsstille vår teknologiske appetitt som moderne bileiere.

GPS og Bluetooth

I dag finnes det et bredt spekter av GPS-enheter, for å holde styr på hvor vi er og hvor vi faktisk også går. De tradisjonelle kartene er glemt for lengst. Og for smarttelefonbrukere, er en hands-free løsning et must. Bluetooth-enheter gjør kommunikasjonen under kjøring enklere enn noensinne. Legg inn en Gecko Grip Cling-On Sticky Pad og du har en enkel måte klart å plassere telefonen der du ønsker for enkel tilgang.

Fang opp bilturen på kamera

Å holde en oversikt over bilferien med en egen videoopptaker blir lettere, ettersom disse enhetene faller i pris. Dash Cam Video Recorders fanger opp alt som skjer på veien foran deg og noen av dem kan spille inn video og lyd i og utenfor bilen, alt mens du holder styr på hastighet, sted, tid og retning.

Sikkerhet først

Foruten å gjøre kjøreturen mer praktisk, har teknologien også forbedret sikkerhet og trygghet for de lange turene. Startkabler, lykter og ladere er bare noen typer dingser og duppeditter som er tilgjengelige for å gi deg fred i sinnet og hjelpen du trenger for å ankomme din destinasjon trygt.